כללי
מספר פטנט:
226466
שם האמצאה:
ויסות טעם על ידי התססה של מקור חלב להיווצרות רב–טעמי עם קוקטייל בקטרייה מסוננת
שם באנגלית:
FLAVOUR MODULATION BY FERMENTING A MILK SOURCE FOR MULTI-FLAVOUR FORMATION WITH A COCKTAIL OF BACTERIA STRAINS
  בקשות ופרסומים
תאריך סוג מספר מדינה
פרסום בינלאומי 2012/085011 הארגון העולמי לקניין רוחני (WO)
דין קדימה 10195855.1 משרד הפטנטים האירופי (EP)
בקשה בינלאומית PCT/EP/2011/073491 משרד הפטנטים האירופי (EP)
בקשת PCT 226466 ישראל (IL)
פרסום לאומי 226466 ישראל (IL)
  סיווגים (IPC)
  • C12N: כימיה, מטלורגיה > ביוכימיה; בירה; כהילים; יין; חומץ; מיקרוביולוגיה; אנזימולוגיה; הנדסה מוטציונית או גנטית