כללי
מספר פטנט:
226465
שם האמצאה:
ויסות טעם על ידי עיבוד ביו בשימוש בטעם לייצור בקטרייה מסוננת
שם באנגלית:
FLAVOUR MODULATION BY BIO-PROCESSING USING FLAVOUR FORMING BACTERIA STRAINS
  בקשות ופרסומים
תאריך סוג מספר מדינה
פרסום בינלאומי 2012/085009 הארגון העולמי לקניין רוחני (WO)
דין קדימה 10195845.2 משרד הפטנטים האירופי (EP)
בקשה בינלאומית PCT/EP/2011/073489 משרד הפטנטים האירופי (EP)
בקשת PCT 226465 ישראל (IL)
פרסום לאומי 226465 ישראל (IL)
  סיווגים (IPC)
  • C12N: כימיה, מטלורגיה > ביוכימיה; בירה; כהילים; יין; חומץ; מיקרוביולוגיה; אנזימולוגיה; הנדסה מוטציונית או גנטית