כללי
מספר פטנט:
226464
שם האמצאה:
ויסות טעם על ידי עיבוד ביו שימוש בטעם שמנת לייצור בקטרייה של שמנת מסוננת
שם באנגלית:
FLAVOUR MODULATION BY BIO-PROCESSING USING CREAM-FLAVOUR FORMING BACTERIA STRAINS
  בקשות ופרסומים
תאריך סוג מספר מדינה
פרסום בינלאומי 2012/085010 הארגון העולמי לקניין רוחני (WO)
דין קדימה 10195848.6 משרד הפטנטים האירופי (EP)
בקשה בינלאומית PCT/EP/2011/073490 משרד הפטנטים האירופי (EP)
בקשת PCT 226464 ישראל (IL)
פרסום לאומי 226464 ישראל (IL)
  סיווגים (IPC)
  • C12N: כימיה, מטלורגיה > ביוכימיה; בירה; כהילים; יין; חומץ; מיקרוביולוגיה; אנזימולוגיה; הנדסה מוטציונית או גנטית