קונץ פטנט
ראשי
חיפוש פטנטים
אודות
צור קשר
שיטה להכנת מוצרי שוקולד ממולאים באמצע
פטנט 211403
כללי
מספר פטנט:
211403
שם האמצאה:
שיטה להכנת מוצרי שוקולד ממולאים באמצע
שם באנגלית:
PROCESS FOR THE PREPARATION OF CENTRE-FILLED CHOCOLATE PRODUCTS
בקשות ופרסומים
תאריך
סוג
מספר
מדינה
פרסום בינלאומי
2010/049671
הארגון העולמי לקניין רוחני (WO)
27/10/2008
דין קדימה
0819683.4
בריטניה (GB)
22/10/2009
בקשה בינלאומית
PCT/GB/2009/002516
בריטניה (GB)
24/02/2011
בקשת PCT
211403
ישראל (IL)
31/05/2011
פרסום לאומי
211403
ישראל (IL)
סיווגים (IPC)
A23G : צרכים אנושיים > מזונות או מצרכי מזון; הטיפול בהם, שאינו מכוסה על ידי סיווגים אחרים
מגיש
שם:
CADBURY HOLDINGS LIMITED
פטנטים דומים
תהליך לשיפור שמירה על צורת שוקולד
9-הידרוקסי-סטרואידים,שיטה להכנתם, שיטה להכנת תולדות ה-9)11( דהידרו המתאימות ותכשירים תרופתיים המכילים סטרואידים אלה
תהליך להקשחת שוקולד
2 -)1, 3 פרופאנדיולים א מותמרים על ידי אמינובנזיל( ותהליך להכנתם
תולדות חומצה 3-הידרוקסימתיל-3- בוטנואית, תהליכים להכנתן ותהליך להכנת תולדות 1-אוקסצפם אנטיבקטריות באמצעותן