קונץ פטנט
ראשי
חיפוש פטנטים
אודות
צור קשר
תהליך להקשחת שוקולד
פטנט 209020
כללי
מספר פטנט:
209020
שם האמצאה:
תהליך להקשחת שוקולד
שם באנגלית:
PROCESS FOR TEMPERING CHOCOLATE
בקשות ופרסומים
תאריך
סוג
מספר
מדינה
06/11/2009
דין קדימה
09175246.9
משרד הפטנטים האירופי (EP)
31/10/2010
בקשה לאומית
209020
ישראל (IL)
28/02/2011
פרסום לאומי
209020
ישראל (IL)
סיווגים (IPC)
A23G : צרכים אנושיים > מזונות או מצרכי מזון; הטיפול בהם, שאינו מכוסה על ידי סיווגים אחרים
מגיש
שם:
KRAFT FOODS R& D, INC.
פטנטים דומים
תהליך לשיפור שמירה על צורת שוקולד
תהליך והתקן להפריה כימית של חומר זגוגי בהשפעת שדה חשמלי
תהליך ציפוי שוקולד ומתקן עבור הנ" ל
שיטה להכנת מוצרי שוקולד ממולאים באמצע
שיטה לקביעת מידות גוף חד–חלקי עבור בית הרפיה והתקן ליישום השיטה