קונץ פטנט
ראשי
חיפוש פטנטים
אודות
צור קשר
תהליך לשיפור שמירה על צורת שוקולד
פטנט 110370
כללי
מספר פטנט:
110370
שם האמצאה:
תהליך לשיפור שמירה על צורת שוקולד
שם באנגלית:
PROCESS FOR IMPROVING CHOCOLATE SHAPE REYENTION
בקשות ופרסומים
תאריך
סוג
מספר
מדינה
04/08/1993
דין קדימה
9316145.3
בריטניה (GB)
19/07/1994
בקשה לאומית
110370
ישראל (IL)
14/07/1999
פרסום לאומי
110370
ישראל (IL)
מגיש
שם:
SOCIETE DES PRODUITS NESTLE S.A.
כתובת:
A SWISS BODY CORPORATE VEVEY , CH
מדינה:
שוויץ
מסירת הודעות
שם:
ריינהולד כהן ושותפיו
כתובת:
רחוב הברזל 26א', רמת החייל 69710
מדינה:
ישראל
טלפון:
03-7109333
פקס:
03-5606405
דוא"ל:
rasham@rcip.co.il
סוכן
שם:
ריינהולד כהן ושותפיו
כתובת:
רחוב הברזל 26א', רמת החייל 69710
מדינה:
ישראל
טלפון:
03-7109333
פקס:
03-5606405
דוא"ל:
rasham@rcip.co.il
מסמכים
פרטי הבקשה
תביעות
פטנטים דומים
תהליך להקשחת שוקולד
תהליך ציפוי שוקולד ומתקן עבור הנ" ל
תהליך לשיפור רגישות לאור של גבישי פוליאצטין זעירים
שיטה להכנת מוצרי שוקולד ממולאים באמצע
תהליך לשיפור יעילות הולוגרפית