קונץ פטנט
ראשי
חיפוש פטנטים
אודות
צור קשר
תהליך להגדלת כמות של פרוקטוזה וגלוקוזה במוצרי פירות
פטנט 63160
כללי
מספר פטנט:
63160
שם האמצאה:
תהליך להגדלת כמות של פרוקטוזה וגלוקוזה במוצרי פירות
שם באנגלית:
PROCESS FOR INCREASING FRUCTOSE ANDGLUCOSE CONTENT OF FRUIT PRODUCTS
בקשות ופרסומים
תאריך
סוג
מספר
מדינה
23/06/1981
בקשה לאומית
63160
ישראל (IL)
30/11/1984
פרסום לאומי
63160
ישראל (IL)
מגיש
שם:
RICH PRODUCTS CORPORATION
כתובת:
1150 NIAGARA STREET Buffalo, New York 14213 , US
מדינה:
ארה"ב
מסירת הודעות
שם:
ד" ר יצחק הס ושותפיו
כתובת:
רחוב הירקון 279, תל אביב 61063
מדינה:
ישראל
טלפון:
03-6042715
פקס:
03-5468038
דוא"ל:
hess@hess.co.il
סוכן
שם:
ד" ר יצחק הס ושותפיו
כתובת:
רחוב הירקון 279, תל אביב 61063
מדינה:
ישראל
טלפון:
03-6042715
פקס:
03-5468038
דוא"ל:
hess@hess.co.il
מסמכים
פרטי הבקשה
שרטוטים
תביעות
פטנטים דומים
שיטה ומתקן לייצור סירופי סוכר פירות בעלי תכולה גבוהה של פרוקטוזה
מעכבים הטרואטומיים של פרוקטוז 6,1–ביספוספטאז
התקן לחיתוך פירות לחלקים
שיטה עבור עשיית פרוקטוזה מגובשת
סמן מולקולרי לגן הקובע יחס פרוקטוזה לגלוקוזה בפרי עגבניה מבוגר