כללי
מספר פטנט:
231909
שם האמצאה:
תכשיר ושיטות לשיפור תכונות טעם ומראה של תוצרי מזון
שם באנגלית:
COMPOSITION AND METHODS FOR IMPROVING ORGANOLEPTIC PROPERTIES OF FOOD PRODUCTS
  בקשות ופרסומים
תאריך סוג מספר מדינה
פרסום בינלאומי 2013/049928 הארגון העולמי לקניין רוחני (WO)
דין קדימה 61/544873 ארה"ב (US)
בקשה בינלאומית PCT/CA/2012/000930 קנדה (CA)
בקשת PCT 231909 ישראל (IL)
פרסום לאומי 231909 ישראל (IL)
  סיווגים (IPC)
  • A23L: צרכים אנושיים > מזונות או מצרכי מזון; הטיפול בהם, שאינו מכוסה על ידי סיווגים אחרים