קונץ פטנט
ראשי
חיפוש פטנטים
אודות
צור קשר
תכשיר ושיטות לשיפור תכונות טעם ומראה של תוצרי מזון
פטנט 231909
כללי
מספר פטנט:
231909
שם האמצאה:
תכשיר ושיטות לשיפור תכונות טעם ומראה של תוצרי מזון
שם באנגלית:
COMPOSITION AND METHODS FOR IMPROVING ORGANOLEPTIC PROPERTIES OF FOOD PRODUCTS
בקשות ופרסומים
תאריך
סוג
מספר
מדינה
פרסום בינלאומי
2013/049928
הארגון העולמי לקניין רוחני (WO)
07/10/2011
דין קדימה
61/544873
ארה"ב (US)
05/10/2012
בקשה בינלאומית
PCT/CA/2012/000930
קנדה (CA)
03/04/2014
בקשת PCT
231909
ישראל (IL)
28/05/2014
פרסום לאומי
231909
ישראל (IL)
סיווגים (IPC)
A23L : צרכים אנושיים > מזונות או מצרכי מזון; הטיפול בהם, שאינו מכוסה על ידי סיווגים אחרים
מגיש
שם:
FRUITSYMBIOSE INC
פטנטים דומים
מוצרי תזונה בעלי תכונות אורגנולפטיות משופרות
הרכב תזונתי, שיטות להפקת ההרכב האמור ושיטות לשימוש בהרכב האמור
תכשיר מזון קפוא המכיל הידרופובין ושיטות לשנות את התכשיר הנ" ל ע" י הוספת הידרופובין לכך
תכשיר לגרימת תגובה חיסונית ספציפית לגידול שיטה להכנתו והשימוש בתכשיר זה לטיפול בגידולים
הרכב ושיטה להכנת בטון