כללי
מספר פטנט:
219403
שם האמצאה:
תוצר חלבוני של מי גבינה ושיטות להכנתו
שם באנגלית:
WHEY PROTEIN PRODUCT AND A METHOD FOR ITS PREPARATION
  בקשות ופרסומים
תאריך סוג מספר מדינה
פרסום בינלאומי 2011/051557 הארגון העולמי לקניין רוחני (WO)
דין קדימה 20096114 פינלנד (FI)
דין קדימה 12/607367 ארה"ב (US)
בקשה בינלאומית PCT/FI/2010/050843 פינלנד (FI)
בקשת PCT 219403 ישראל (IL)
פרסום לאומי 219403 ישראל (IL)
  סיווגים (IPC)
  • A23C: צרכים אנושיים > מזונות או מצרכי מזון; הטיפול בהם, שאינו מכוסה על ידי סיווגים אחרים
  מגיש
שם:
VALIO LTD.
  מגיש/ממציא
שם:
MATTI HARJU
  מגיש/ממציא
שם:
ANTTI HEINO