קונץ פטנט
ראשי
חיפוש פטנטים
אודות
צור קשר
תהליך נגד אי–טריות של מאפה בצק שטוח
פטנט 215113
כללי
מספר פטנט:
215113
שם האמצאה:
תהליך נגד אי–טריות של מאפה בצק שטוח
שם באנגלית:
ANTISTALING PROCESS FOR FLAT BREAD
בקשות ופרסומים
תאריך
סוג
מספר
מדינה
פרסום בינלאומי
2010/124206
הארגון העולמי לקניין רוחני (WO)
24/04/2009
דין קדימה
61/172515
ארה"ב (US)
23/04/2010
בקשה בינלאומית
PCT/US/2010/032233
ארה"ב (US)
13/09/2011
בקשת PCT
215113
ישראל (IL)
29/12/2011
פרסום לאומי
215113
ישראל (IL)
סיווגים (IPC)
A21D : צרכים אנושיים > אפייה; ציוד לייצור או עיבוד בצקים; בצקים לאפייה
מגיש
שם:
NOVOZYMES NORTH AMERICA, INC.
פטנטים דומים
מערכות לאפיית לחם שטוח
תנור ללחם שטוח )פיתה(
תנור מנהרה לאפיית לחם שטוח
תנורים לאפיית לחם שטוח
מתקן ושיטה לייצור לחם