קונץ פטנט
ראשי
חיפוש פטנטים
אודות
צור קשר
שיטה ליצור מוצר מזון פונקציונלי מבוסס חלמון ומוצרים המתקבלים מכך
פטנט 206366
כללי
מספר פטנט:
206366
שם האמצאה:
שיטה ליצור מוצר מזון פונקציונלי מבוסס חלמון ומוצרים המתקבלים מכך
שם באנגלית:
METHOD OF PRODUCING EGG YOLK BASED FUNCTIONAL FOOD PRODUCT AND PRODUCTS OBTAINABLE THEREBY
בקשות ופרסומים
תאריך
סוג
מספר
מדינה
פרסום בינלאומי
2009/078716
הארגון העולמי לקניין רוחני (WO)
17/12/2007
דין קדימה
07123322.5
משרד הפטנטים האירופי (EP)
17/12/2008
בקשה בינלאומית
PCT/NL/2008/050810
הולנד (NL)
14/06/2010
בקשת PCT
206366
ישראל (IL)
29/12/2016
פרסום לאומי
206366
ישראל (IL)
מגיש
שם:
NEWTRICIOUS B.V.
כתובת:
ROTVEN 8 5808 AL OIRLO , NL
מדינה:
הולנד
מגיש/ממציא
שם:
WILHELMUS JOHANNES GERTRUDES THIELEN
כתובת:
NL
מדינה:
הולנד
מגיש/ממציא
שם:
TOUSSAINT THERESIA JOHANNES MARIA BERENDSCHOT
כתובת:
NL
מדינה:
הולנד
מגיש/ממציא
שם:
JOSEPH WILHELMUS PETRUS MARIA NELISSEN
כתובת:
NL
מדינה:
הולנד
מגיש/ממציא
שם:
JOGHUM PLAT
כתובת:
NL
מדינה:
הולנד
מסירת הודעות
שם:
פרל כהן צדק לצר ברץ
כתובת:
מרכז גב-ים 1, רח' שנקר 5, הרצליה 4673339
מדינה:
ישראל
טלפון:
099728000
פקס:
099728001
דוא"ל:
ipomail@pczlaw.com
סוכן
שם:
פרל כהן צדק לצר ברץ
כתובת:
מרכז גב-ים 1, רח' שנקר 5, הרצליה 4673339
מדינה:
ישראל
טלפון:
099728000
פקס:
099728001
דוא"ל:
ipomail@pczlaw.com
מסמכים
פרטי הבקשה
תביעות
פטנטים דומים
שיטה והתקן לייצור מוצר מזון מאוורר ותוצר המתקבל מכך
תהליך של הפרדה סלקטיבית של נוגדני IgY מחלמון ביצה של ציפור ANSERIFORM ונוגדני IgY שהתקבלו מכך
חלמון ביצה בעל רמה גבוהה של חלבון טבעי המונע הפרשות
רוטב דמוי מיונית בלי חלמון לסלט
שיטה לייצור פוליפפטיד פונקציונלי בתא אויקרוטי