כללי
מספר פטנט:
206366
שם האמצאה:
שיטה ליצור מוצר מזון פונקציונלי מבוסס חלמון ומוצרים המתקבלים מכך
שם באנגלית:
METHOD OF PRODUCING EGG YOLK BASED FUNCTIONAL FOOD PRODUCT AND PRODUCTS OBTAINABLE THEREBY
  בקשות ופרסומים
תאריך סוג מספר מדינה
פרסום בינלאומי 2009/078716 הארגון העולמי לקניין רוחני (WO)
דין קדימה 07123322.5 משרד הפטנטים האירופי (EP)
בקשה בינלאומית PCT/NL/2008/050810 הולנד (NL)
בקשת PCT 206366 ישראל (IL)
פרסום לאומי 206366 ישראל (IL)
  מגיש
שם:
NEWTRICIOUS B.V.
כתובת:
ROTVEN 8 5808 AL OIRLO , NL
מדינה:
הולנד
  מגיש/ממציא
שם:
WILHELMUS JOHANNES GERTRUDES THIELEN
כתובת:
NL
מדינה:
הולנד
  מגיש/ממציא
שם:
TOUSSAINT THERESIA JOHANNES MARIA BERENDSCHOT
כתובת:
NL
מדינה:
הולנד
  מגיש/ממציא
שם:
JOSEPH WILHELMUS PETRUS MARIA NELISSEN
כתובת:
NL
מדינה:
הולנד
  מגיש/ממציא
שם:
JOGHUM PLAT
כתובת:
NL
מדינה:
הולנד
  מסירת הודעות
שם:
פרל כהן צדק לצר ברץ
כתובת:
מרכז גב-ים 1, רח' שנקר 5, הרצליה 4673339
מדינה:
ישראל
טלפון:
099728000
פקס:
099728001
דוא"ל:
ipomail@pczlaw.com
  סוכן
שם:
פרל כהן צדק לצר ברץ
כתובת:
מרכז גב-ים 1, רח' שנקר 5, הרצליה 4673339
מדינה:
ישראל
טלפון:
099728000
פקס:
099728001
דוא"ל:
ipomail@pczlaw.com