כללי
מספר פטנט:
204068
שם האמצאה:
תערובת שומן לשוקולד עמיד בחום
שם באנגלית:
FAT BLEND FOR HEAT-RESISTANT CHOCOLATE
  בקשות ופרסומים
תאריך סוג מספר מדינה
פרסום בינלאומי 2009/029577 הארגון העולמי לקניין רוחני (WO)
דין קדימה 07016754.9 משרד הפטנטים האירופי (EP)
בקשה בינלאומית PCT/US/2008/074213 ארה"ב (US)
בקשת PCT 204068 ישראל (IL)
פרסום לאומי 204068 ישראל (IL)
  סיווגים (IPC)
  • A23G: צרכים אנושיים > מזונות או מצרכי מזון; הטיפול בהם, שאינו מכוסה על ידי סיווגים אחרים