קונץ פטנט
ראשי
חיפוש פטנטים
אודות
צור קשר
תערובת שומן לשוקולד עמיד בחום
פטנט 204068
כללי
מספר פטנט:
204068
שם האמצאה:
תערובת שומן לשוקולד עמיד בחום
שם באנגלית:
FAT BLEND FOR HEAT-RESISTANT CHOCOLATE
בקשות ופרסומים
תאריך
סוג
מספר
מדינה
פרסום בינלאומי
2009/029577
הארגון העולמי לקניין רוחני (WO)
27/08/2007
דין קדימה
07016754.9
משרד הפטנטים האירופי (EP)
25/08/2008
בקשה בינלאומית
PCT/US/2008/074213
ארה"ב (US)
21/02/2010
בקשת PCT
204068
ישראל (IL)
31/10/2010
פרסום לאומי
204068
ישראל (IL)
סיווגים (IPC)
A23G : צרכים אנושיים > מזונות או מצרכי מזון; הטיפול בהם, שאינו מכוסה על ידי סיווגים אחרים
מגיש
שם:
KRAFT FOODS R& D, INC.
פטנטים דומים
שוקולד עמיד בפני חום ושיטה ליצורו
תערובת של כותנה, ניילון וסיבים עמידים בחום
לכות דביקות עמידות בפני חום לשימוש כציפויים לתייל
חומר עמיד–בחום ותנורים גבוהי–טמפרטורה המשתמשים בו
שיטה לציפוי סגסודות עמידות בפני חום