כללי
מספר פטנט:
203367
שם האמצאה:
שיפור טיב הטעם על בסיס שיפור התיבול ותהליך להכנתו
שם באנגלית:
A NATURAL TASTE ENHANCING SAVOURY BASE AND A PROCESS FOR ITS PREPARATION
  בקשות ופרסומים
תאריך סוג מספר מדינה
פרסום בינלאומי 2009/040150 הארגון העולמי לקניין רוחני (WO)
דין קדימה 07117260.5 משרד הפטנטים האירופי (EP)
בקשה בינלאומית PCT/EP/2008/059378 משרד הפטנטים האירופי (EP)
בקשת PCT 203367 ישראל (IL)
פרסום לאומי 203367 ישראל (IL)
  סיווגים (IPC)
  • A23L: צרכים אנושיים > מזונות או מצרכי מזון; הטיפול בהם, שאינו מכוסה על ידי סיווגים אחרים