קונץ פטנט
ראשי
חיפוש פטנטים
אודות
צור קשר
שיטות להכנת חטיפי דגן בעלי מרקם משופר
פטנט 182411
כללי
מספר פטנט:
182411
שם האמצאה:
שיטות להכנת חטיפי דגן בעלי מרקם משופר
שם באנגלית:
METHODS FOR MAKING IMPROVED TEXTURE CEREAL BARS
בקשות ופרסומים
תאריך
סוג
מספר
מדינה
10/04/2006
דין קדימה
11/279165
ארה"ב (US)
10/04/2007
בקשה לאומית
182411
ישראל (IL)
24/07/2007
פרסום לאומי
182411
ישראל (IL)
מגיש
שם:
KRAFT FOODS GLOBAL BRANDS LLC
פטנטים דומים
שיטה ותרכובות להכנת מוצרי דגנים מותססים
מוצרי דגן המכילים איזומלטולוז ושיטות להכנת מוצרי דגן תוך שימוש באיזומלטולוז
לוחות מתכת רפרקטיבית בעלות מרקם אחיד ושיטות לייצורן
מערכות ושיטות לדגימת מרקם מבוקרת
מוצרי ממתק קפואים עם מרקם משופר