קונץ פטנט
ראשי
חיפוש פטנטים
אודות
צור קשר
שיטה להגברת תכולת סוכרוז וחומצה אסקורבית בפירות של צמחים מסוג פלפלת (CAPSICUM)
פטנט 171350
כללי
מספר פטנט:
171350
שם האמצאה:
שיטה להגברת תכולת סוכרוז וחומצה אסקורבית בפירות של צמחים מסוג פלפלת (CAPSICUM)
שם באנגלית:
METHOD FOR ENHANCING SUCROSE AND ASCORBIC ACID CONTENTS OF FRUITS OF PLANTS OF THE GENUS CAPSICUM
בקשות ופרסומים
תאריך
סוג
מספר
מדינה
פרסום בינלאומי
2004/089067
הארגון העולמי לקניין רוחני (WO)
14/04/2003
בקשה בינלאומית
PCT/EP/2003/003987
משרד הפטנטים האירופי (EP)
10/10/2005
בקשת PCT
171350
ישראל (IL)
30/05/2013
פרסום לאומי
171350
ישראל (IL)
סיווגים (IPC)
A01H : צרכים אנושיים > חקלאות; יערנות; גידול וטיפול בבעלי חיים; ציד; מילכוד; דייג
מגיש
שם:
ENZA ZADEN BEHEER B.V.
כתובת:
HALING 1E NL-1602 DB ENKHUIZEN , NL
מדינה:
הולנד
מסירת הודעות
שם:
פרל כהן צדק לצר
כתובת:
מרכז גב-ים 1, רח' שנקר 5, הרצליה 46733
מדינה:
ישראל
טלפון:
099728000
פקס:
099728001
דוא"ל:
ipomail@pczlaw.com
סוכן
שם:
פרל כהן צדק לצר
כתובת:
מרכז גב-ים 1, רח' שנקר 5, הרצליה 46733
מדינה:
ישראל
טלפון:
099728000
פקס:
099728001
דוא"ל:
ipomail@pczlaw.com
מסמכים
פרטי הבקשה
שרטוטים
תביעות
פטנטים דומים
תהליך להפקת חומצה אסקורבית
תהליך להפקת חומצה אסקורבית
עמידות צמחי פלפל לווירוס כתמי הפלפל (PMMoV )
צמחי פלפלת העמידים בפני TSWV
ייצוב של תכשירים רדיו–רוקחיים המשתמש בחומצה אסקורבית