קונץ פטנט
ראשי
חיפוש פטנטים
אודות
צור קשר
תהליך להכנת רצועות תפוחי אדמה מטוגנות במחבט בעלות מרקם של טיגון עמוק לאחר גימור בתנור
פטנט 126629
כללי
מספר פטנט:
126629
שם האמצאה:
תהליך להכנת רצועות תפוחי אדמה מטוגנות במחבט בעלות מרקם של טיגון עמוק לאחר גימור בתנור
שם באנגלית:
PROCESS FOR PREPARING FROZEN PAR-FRIED POTATO STRIPS HAVING DEEPFRIED TEXTURE WHEN OVEN FINISHED
בקשות ופרסומים
תאריך
סוג
מספר
מדינה
29/04/1996
דין קדימה
639820
ארה"ב (US)
16/04/1997
בקשה לאומית
126629
ישראל (IL)
17/08/1999
פרסום לאומי
126629
ישראל (IL)
מגיש
שם:
THE PROCTER & GAMBLE COMPANY
פטנטים דומים
תהליך להכנת רצועות תפוחי אדמה מטוגנות למחצה ומוקפאות
רצועות תפוחי אדמה מטוגנים במקצת מצופים בשמן
רצועות תפוחי-אדמה לטיגון יציבות בהקפאה
תפוחי אדמה אפויים בעלי טעם ומרקם של תפוחי אדמה מטוגנים עמוק
מוצרי ממתק קפואים עם מרקם משופר